Atverti pagrindinį meniu
Sandra Reemer

Sandra Reemer 2010 m.
Biografija
Pilnas vardasBarbara Alexandra Reemer
Gimė1950 m. spalio 17 d.
Bandungas, Indonezijos vėliava Indonezija
Mirė2017 m. birželio 6 d. (66 metai)
Amsterdamas, Nyderlandų vėliava Nyderlandai
Žanraipopmuzika
Veikladainininkė, televizijos laidų vedėja
Aktyvumo metai1963–2017
Susijusi veiklaSandra & Andres
Svetainėsandrareemer.nl

Barbara Alexandra „Sandra“ Reemer (1950 m. spalio 17 d. Bandunge, Indonezijoje2017 m. birželio 6 d. Amsterdame) yra olandų dainininkė, kilusi iš Indonezijos. Tris kartus atstovavo Nyderlandams Eurovizijos konkurse.

1972 m. Eurovizijoje su Dries Holten atliko dainą „Als het om de liefde gaat“, su kuria užėmė ketvirtą vietą. 1976 metais dar kartą išrinkta dalyvauti tame pačiame konkurse su daina „The Party’s Over“, kuri tarp 18 dalyvių užėmė devintą vietą. 1979 m. pasivadinusi Xandra, su daina „Colorado“ liko dvylikta. Vėliau grįžo į Euroviziją kaip 1983 m. konkurso dalyvės Bernadette pritariančioji vokalistė.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • The best of my love (1987)
  • Unforgettable (1989)
  • She’s the one (1990)

SinglaiKeisti

  • Love me, honey (1975)
  • The party’s over (1976)
  • This is your heartbeat (1977)
  • Colorado (1979)
  • Get it on (1982)
  • Gold (1986)
  • All out of love (1987)
  • Laughter in the rain (1988)
  • Goodnight sweetheart, goodnight (1989)
  • La colegiala (1990)
  • Koningin van alle mensen (2013)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Saskia & Serge
„Tijd“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje
(su Andres)

1972
Po to:
Ben Cramer
„De oude muzikant“
Prieš tai:
Teach-In
„Ding-a-dong“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

1976
Po to:
Heddy Lester
„De mallemolen“
Prieš tai:
Harmony
„'t Is OK“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

1979
Po to:
Maggie MacNeal
„Amsterdam“