Atverti pagrindinį meniu

Maggie MacNeal

olandų dainininkė
Maggie MacNeal

Maggie MacNeal 1980 m.
Biografija
Gimė1950 m. gegužės 5 d. (69 metai)
Tilburgas, Nyderlandai
KilmėNyderlandų vėliava Nyderlandai
Aktyvumo metai1971–dabar
Svetainėmaggiemacneal.nl

Maggie MacNeal (tikrasis vardas – Sjoukje Lucie van’t Spijker; g. 1950 m. gegužės 5 d. Tilburge) yra olandų dainininkė.

Kaip solistė, tapo žinoma dėl dalyvavimo 1980 m. Eurovizijoje su daina „Amsterdam“, kuri užėmė penktą vietą. Daina vėliau buvo įrašyta prancūzų, vokiečių ir anglų kalbomis.

1971 metais su Willem Duyn sukūrė duetą Mouth & MacNeal. Duetas atstovavo Nyderlandams 1974 m. Eurovizijos dainų konkurse, kuriame su 12 taškų užėmė trečią vietą.

DiskografijaKeisti

  • Maggie MacNeal (1976)
  • Fools Together (1977)
  • Nighttime (1979)
  • Amsterdam (1980)
  • When You’re Gone (1981)
  • Leuk Voor Later (1989)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Xandra
„Colorado“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

1980
Po to:
Linda Williams
„Het is een wonder“