Atverti pagrindinį meniu
Teach-In
Biografija
KilmėNyderlandų vėliava Nyderlandai, Enschedė
Žanraipop
Aktyvumo metai1969–1980

„Teach-In“ – olandų muzikinė grupė, 1975 m. Eurovizijos dainų konkurso nugalėtojai.

Grupė susikūrė 1969 m. Enschedėje, Nyderlanduose, ją sudarė Hilda Felix (vokalas), Henk Westendorp (vokalas), John Snuverink (vokalas, gitara), Frans Schaddelee (bosinė gitara), Koos Versteeg (vokalas, klavišiniai) ir Rudi Nijhuis (būgnai).

1975 m. grupė su daina „Ding-a-dong“ atstovavo Nyderlandams ir laimėjo Eurovizijos dainų konkursą. Olandų kalbos versija „Dinge-dong“ Nyderlandų Top 40 dainų sąraše užėmė trečiąją vietą.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 1974 – Roll Along
  • 1975 – Festival
  • 1975 – Get On Board
  • 1977 – See the sun
  • 1979 – Teach In (Greenpeace)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
  ABBA
„Waterloo“
 
Eurovizijos dainų konkurso nugalėtojai

1975
Po to:
  Brotherhood of Man
„Save Your Kisses for Me“


Prieš tai:
Mouth & MacNeal
„I See a Star“
 
Nyderlandų atstovai Eurovizijoje

1975
Po to:
Sandra Reemer
„The Party's Over“