Atverti pagrindinį meniu
Tanel Padar

Tanel Padar 2007 m.
Biografija
Pilnas vardasTanel Padar
Gimė1980 m. spalio 27 d. (38 metai)
Haljala, Estijos vėliava Estija
Žanrairokas
Aktyvumo metai1999–dabar
Susijusi veiklaThe Sun

Tanel Padar (g. 1980 m. spalio 27 d.) – Estijos dainininkas.

2001 metais Padar kartu su grupe 2XL ir Dave Benton laimėjo 2001 m. Eurovizijos dainų konkursą su daina „Everybody“.

Nuo 2003 m. yra grupės „The Sun“ narys.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2005 – The Greatest Hits
  • 2005 – Veidi valjem kui vaikus
  • 2006 – 100% Rock’n'roll
  • 2007 – The Sun Live
  • 2007 – Veidi valjem kui vaikus II
  • 2008 – Here Comes The Sun
  • 2008 – Unisex
  • 2010 – RING

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
  Olsen Brothers
„Fly on the Wings of Love“
 
Eurovizijos dainų konkurso nugalėtojas
(kartu su Dave Benton ir 2XL)

2001
Po to:
  Marie N
„I Wanna“
Prieš tai:
Ines
„Once in a Lifetime“
 
Estijos atstovas Eurovizijoje
(kartu su Dave Benton ir 2XL)

2001
Po to:
Sahlene
„Runaway“