Eda-Ines Etti

Estijos dainininkė
Eda-Ines Etti

Eda-Ines Etti 2006 m.
Biografija
Pilnas vardasEda-Ines Etti
Gimė1981 m. gegužės 26 d. (41 metai)
Hapsalu
KilmėEstijos vėliava Estija
Žanraipop
Aktyvumo metai2000–dabar

Eda-Ines Etti (taip pat žinoma sceniniu vardu Ines, g. 1981 m. gegužės 26 d. Hapsalu) – Estijos dainininkė, žinoma dėl dalyvavimo 2000 m. Eurovizijos dainų konkurse. Jos atlikta daina „Once in a Lifetime“ konkurse užėmė ketvirtąją vietą.

Po dalyvavimo 2000 m. Eurovizijoje, Ines išleido debiutinį albumą „Here for your Love“, kuris buvo išleistas tais pačiais metais.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Here For Your Love (2000)
  • 15 magamata ööd (2004)
  • Uus päev (2005)
  • Kustutame vead (2007)
  • Kas kuuled mind (2009)
  • Kiusatus (2011)

SinglaiKeisti

  • Illusion of Happiness (2000)
  • Once in a Lifetime (2000)
  • Highway to Nowhere (2002)
  • 15 magamata ööd (2004)
  • Kallis, kas sa tead (2004)
  • Väike saatan (2004)
  • Aarete saar (2005)
  • Suvi on veel ees (2005)
  • Must ja valge (2005)
  • Ma ei tea, mis juhtuks (2005)
  • Iseendale (2006)
  • Lendan (2006)
  • In Good and Bad (2007)
  • Kustutame vead (2007)
  • Keerlen (2008)
  • Lõpuni välja (2008)
  • Kus kulgeb kuu (2008)
  • Ja sina (2009)
  • Öine linn (2009)
  • Ükskord (2009)
  • Äratatud hing (2010)
  • Tule-tule (2011)
  • Pilvepiir (2011)

NuorodosKeisti

 
Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Evelin Samuel ir Camille
„Diamond of Night“
 
Estijos atstovė Eurovizijoje

2000
Po to:
Tanel Padar, Dave Benton & 2XL
„Everybody“