Atverti pagrindinį meniu

Eda-Ines Etti

Estijos dainininkė
Eda-Ines Etti

Eda-Ines Etti 2006 m.
Biografija
Pilnas vardasEda-Ines Etti
Gimė1981 m. gegužės 26 d. (38 metai)
Hapsalu
KilmėEstijos vėliava Estija
Žanraipop
Aktyvumo metai2000–dabar

Eda-Ines Etti (taip pat žinoma sceniniu vardu Ines, g. 1981 m. gegužės 26 d. Hapsalu) yra Estijos dainininkė, žinoma dėl dalyvavimo 2000 m. Eurovizijos dainų konkurse. Jos atlikta daina „Once in a Lifetime“ konkurse užėmė ketvirtąją vietą.

Po dalyvavimo 2000 m. Eurovizijoje, Ines išleido debiutinį albumą „Here for your Love“, kuris buvo išleistas tais pačiais metais.

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Here For Your Love (2000)
  • 15 magamata ööd (2004)
  • Uus päev (2005)
  • Kustutame vead (2007)
  • Kas kuuled mind (2009)
  • Kiusatus (2011)

SinglaiKeisti

  • Illusion of Happiness (2000)
  • Once in a Lifetime (2000)
  • Highway to Nowhere (2002)
  • 15 magamata ööd (2004)
  • Kallis, kas sa tead (2004)
  • Väike saatan (2004)
  • Aarete saar (2005)
  • Suvi on veel ees (2005)
  • Must ja valge (2005)
  • Ma ei tea, mis juhtuks (2005)
  • Iseendale (2006)
  • Lendan (2006)
  • In Good and Bad (2007)
  • Kustutame vead (2007)
  • Keerlen (2008)
  • Lõpuni välja (2008)
  • Kus kulgeb kuu (2008)
  • Ja sina (2009)
  • Öine linn (2009)
  • Ükskord (2009)
  • Äratatud hing (2010)
  • Tule-tule (2011)
  • Pilvepiir (2011)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Evelin Samuel ir Camille
„Diamond of Night“
 
Estijos atstovė Eurovizijoje

2000
Po to:
Tanel Padar, Dave Benton & 2XL
„Everybody“