Atverti pagrindinį meniu

InCulto

(Nukreipta iš puslapio Inculto)
InCulto
Biografija
KilmėFlag of Lithuania.svg Lietuva
ŽanraiSka
Funk
Aktyvumo metai20042011
Buvę nariai
Jurgis Didžiulis
Aurelijus Morlencas
Laurynas Lapė
Jievaras Jasinskis
Jonas Narbutas
Leonas Somovas
Sergėjus Makidonas

„InCulto“ – Lietuvos muzikos grupė, susikūrusi 2003 m., 2010 m. atstovė Lietuvai Eurovizijos dainų konkurse, kuri pranešė 2011 m. pradžioje nutrauksianti veiklą. [1]

BiografijaKeisti

Susikūrė 2003 m., groja netradicinę, elektroninę[reikalingas šaltinis] muziką. Pagrindinis tikslas – eksperimentuoti su skirtingomis muzikinėmis tendencijomis ir technikomis, sukuriant subalansuotą naujo ir seno mišinį, sulieti organiką ir sintetiką, gyvumą ir elektroniką, agresiją ir ramybę/atsipalaidavimą.[reikalingas šaltinis]

Grupė 2 kartus dalyvavo nacionalinėje atrankoje į tarptautinį muzikos konkursą „Eurovizija“. 2006 m. atrankoje su daina „Welcome to Lithuania“ užėmė 2-ą vietą (nusileidę tik „LT United“), o 2010 m. kovo 4 d. vienbalsiai komisijos ir žiūrovų (sulaukė 23 767 balsų) sprendimu išrinkti atstovauti Lietuvai 2010 m. Eurovizijos dainų konkurse Osle su daina „Eastern European Funk“ [2], bet nepateko į Eurovizijos finalą.

NariaiKeisti

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2004 m. PostSovPop
  • 2007 m. Marijos Žemės Superhitai
  • 2010 m. Eastern European Funk EP
  • 2010 m. Closer Than You Think

Radijo singlaiKeisti

  • 2004 m. Jei labai nori (su Linu Karaliumi)
  • 2004 m. Suk, suk ratelį
  • 2005 m. Boogaloo
  • 2006 m. Welcome to Lithuania
  • 2007 m. Reikia bandyt (su Erica Jennings)
  • 2007 m. Pasiilgau namų (su Andrium Rimiškiu)
  • 2010 m. Eastern European Funk
  • 2010 m. Keep on Dancing
  • 2010 m. Close to Midnight
  • 2010 m. If Not Me

ŠaltiniaiKeisti

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Sasha Son
„Love“
 
Lietuvos atstovai Eurovizijoje

2010
Po to:
Evelina Sašenko
„C’est Ma Vie“