Ruination yra melodic metal grupė iš Vilniaus, susiformavusi 1992 m. Jų pirmasis pilnos trukmės albumas pasirodė 1998 m., pavadinimu „Visionary Breed“, kurį išleido įrašų kompanija „Goldtrack Records“.

„Ruination“ su naująja vokaliste, 2006 m.

Grupės sudėtis Keisti

  • Rina Fraimanaitė – vokalas
  • Ainius Staneika – gitara
  • Paulius – gitara
  • Vytenis Beinortas – būgnai
  • Andrius Kraskauskas – bosinė gitara
  • Veronika Jašina – klavišiniai

Buvę nariai Keisti

  • Paulius Puidokas – vokalas
  • Klaidas Akelis – gitara
  • Evaldas Babenskas – gitara
  • Mindaugas Cikanavičius – bosinė gitara
  • Donatas Abrutis – vokalas
  • Sigitas Vėlyvis – vokalas
  • Vytautas Diškevičius – klavišiniai
  • Andrius Kraskauskas – bosinė gitara
  • Jonas Čepulis – vokalas
  • Saulius Vinslovas – gitara
  • Bulkinas – bosinė gitara
  • Anatolij "Tolis" Len – bosinė gitara

Diskografija Keisti

Albumai Keisti

  • „Visionary Breed“, 1998 m.
  • „XURA“, 1999 m.
  • „Beyond“, 2005 m.

Demo Keisti

  • Demo, 1994 m.
  • „Rests Of Beauty“, 1995 m.

EP Keisti

  • „Drive To Live“, 2001 m.

Nuorodos Keisti