Rugiaveidė (grupė)

Rugiaveidė
KilmėVilnius, Flag of Lithuania.svg Lietuva
Žanraifolkloras
VeiklaMuzikos grupė
Aktyvumo metai1996–dabar
Nariai
Daiva Steponavičienė

Rugiaveidė ir šeima
Saulius Steponavičius
Ramunė Steponavičiūtė
Linas Steponavičius

Rugiaveidė ir draugai
Saulius Steponavičius
Loreta Pugačiukienė

„Rugiaveidė“ – folkloro ir postfolkloro dainininkė Daiva Steponavičienė, dainuojanti viena, su šeima arba draugais. Atlikėja veiklą Rugiaveidės pseudonimu pradėjo 1996 m. Koncertuose ji dainas atlieka viena, su šeima arba draugais.

SudėtisKeisti

Rugiaveidė ir šeimaKeisti

Rugiaveidė ir draugaiKeisti

DiskografijaKeisti

Nr. Albumas Metai
1 Supkit, meskit… 1996
2 Anksti rytą kėliau 1997
3 Aš pas savo giminėlę 1999
4 Pūtė vėjas ąžuolą 2003
5 Rugiaveidė: 20 metų drauge 2017

NuorodosKeisti