Atverti pagrindinį meniu
Paul van Dyk

Paul van Dyk
Biografija
Gimė1971 m. gruodžio 16 d. (47 metai)
Vokietija
ŽanraiTrance, Dance, Techno
Veikladidžėjus, prodiuseris, muzikantas
Aktyvumo metainuo 1991 iki dabar
Įrašų kompanijaVandit
Svetainėhttp://www.paulvandyk.com/

Paul van Dyk (strp. PvD, tikrasis vardas: Matthias Paul, g. 1971 m. gruodžio 16 d.) – vokiečių didžėjus bei elektroninės muzikos prodiuseris. Paul van Dykas yra vienas žinomiausių pasaulyje Trance muzikos atlikėjų.

BiografijaKeisti

Paul van Dyk užaugo Rytų Berlyne, tuometinėje VDR įgijo komunikacijos elektroniko (vok. Nachrichtentechniker) bei staliaus profesijas, besimokydamas pradėjo aktyviai domėtis muzika. 1991 m. kovo mėn. Dykas pradėjo savo karjerą kaip diskžokėjas naujai įkurtame technomuzikos klube Tresor Berlyne. 1992 m. kartu su muzikos prodiuseriu Cosmic Baby įrašė savo pirmąją plokštelę (Perfect Day).

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • 45 RPM (1994)
  • Seven Ways (1996)
  • Out There And Back (2000)
  • Reflections (2003)
  • In Between (2007)
  • Volume: The Best of Paul van Dyk (2009)

Kiti albumaiKeisti

  • Vorsprung Dyk Technik: Remixes 92-98 (1998)
  • Re-Reflections (2004)
  • Hands on in Between (2008)

SinglaiKeisti

  • For An Angel (1998)
  • Another Way (1999)
  • Tell Me Why (The Riddle) (2000)
  • We Are Alive (2000)
  • Nothing But You (2003)
  • Time Of Our Lives (2003)
  • Crush (2004)
  • The Other Side (2005)
  • White Lies (2007)
  • Let Go (2008)
  • For An Angel 2009 (2009)
  • Home (2009)
  • We are One (2009)

DVDKeisti

  • Global (2003)

NuorodosKeisti