Atverti pagrindinį meniu
Jeane Manson

Jeane Manson 1979 m. Eurovizijoje
Biografija
Pilnas vardasJean Ann Manson
Gimė1950 m. spalio 1 d. (68 metai)
Klivlandas, Ohajas, Jungtinių Amerikos Valstijų vėliava Jungtinės Amerikos Valstijos
Aktyvumo metai1974–dabar
Svetainėjeanemanson.com

Jeane Manson (tikrasis vardas Jean Ann Manson; g. 1950 m. spalio 1 d. Klivlande, Ohajuje, JAV) yra amerikiečių modelis, dainininkė ir aktorė. 1974 m. nusifotografavo „Playboy“ žurnalo viršeliui.

Kine debiutavo 1967 m., nusifilmavusi dramoje „Hot Thrills and Warm Chills“. 1979 m. Eurovizijos dainų konkurse su daina „J’ai déjà vu ça dans tes yeux“ (liet. Aš visada matydavau tai tavo akyse) užėmė 13 vietą. Per 19761996 m. laikotarpį Jeane pardavė apie 20 milijonų albumų kopijų.

Turinys

DiskografijaKeisti

SinglaiKeisti

  • Avant de nous dire adieu (1976)
  • Une femme (1976)
  • La chapelle de Harlem (1977)
  • Ce n’est qu’un au revoir (1977)
  • Un enfant est né (1977)
  • No volveré (1977)
  • Fais-moi danser (1978)
  • J’ai déjà vu ça dans tes yeux (1979)
  • Fly to New York city (1979)
  • Vis ta vie (1979)
  • Tu es venu (1980)
  • L'étoile damour (1980)
  • Amitié et amour (su Kenny Loggins) (1981)
  • Comme un bateau ivre (1981)
  • Et j’en ouble de pleurer (1981)
  • Aimer c’est mourir un peu (1982)
  • Need you (1982)
  • Love moi dans tes bras (1983)
  • Besoin d’un homme (1983)
  • Lucie et Daniel (1985)
  • Je suis perdue (1985)
  • Ne dis rien (1986)
  • Hymne à la vie (1987)
  • Te buscaré (1988)
  • L’amour prison (1989)
  • Those were the days (1990)
  • Guantanamera (1992)
  • The world should be ours (1993)
  • C’et toi que j’aime (1996)
  • Rester ou partir (1996)
  • Yobel n’ayons pas peur (1997)
  • Partir avec toi (1998)

AlbumaiKeisti

  • Jeane Manson (1977)
  • Lovingly (1977)
  • Fly to New York city (1979)
  • Stand by me (1980)
  • Jeane Manson canta en Español (1980)
  • Jeane Manson (1981)
  • La belle histoire de Shirley Violette (1981)
  • Aux USA (1982)
  • Mes photos couleur (1983)
  • Ange ou démon (1985)
  • Song d’une nuit (1988)
  • Jeane Manson y el Mariachi Mezcal (1992)
  • Je n’aime que toi (1992)
  • Dédicace – Concert à la salle Gaveau (1995)
  • Country girl (1996)
  • Un nouveau monde (1998)
  • Jeane Manson chante les plus grands airs classiques (1999)
  • Gospel (2001)
  • Amour caché (2004)

NuorodosKeisti


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Baccara
„Parlez-vous français?“
 
Liuksemburgo atstovė Eurovizijoje

1979
Po to:
Sophie & Magaly
„Papa Pingouin“