Atverti pagrindinį meniu

Hind Laroussi

marokiečių kilmės olandų dainininkė
Hind Laroussi

Hind Laroussi 2008 m. Eurovizijoje
Biografija
Pilnas vardasHind Laroussi Tahiri
Gimė1984 m. gruodžio 3 d. (34 metai)
Gauda, Nyderlandai
KilmėNyderlandų vėliava Nyderlandai
ŽanraiCross-pop
Veikladainininkė
Aktyvumo metai2003–dabar
Įrašų kompanijaB-Hind
Svetainėhind.nl

Hind Laroussi Tahiri (g. 1984 m. gruodžio 3 d.), profesionaliai žinoma kaip Hind – marokiečių kilmės olandų profesionali dainininkė; muzikos konkurso „Idol“ finalininkė, Nyderlandų atstovė 2008 m. Eurovizijos dainų konkurse.

Turinys

KarjeraKeisti

20022003 metais Hind dalyvavo pirmajame „Olandijos Idols“ sezone, jame užėmė trečią vietą.

Jos debiutinis albumas „Around The World“ išleistas 2003 m. Albume vyrauja pop ir R&B stilių dainos, bet taip pat skamba Portugalijos ir arabų muzikos akordai. Albumo kopijų vienetų parduota daugiau nei 40 000.

Hind atstovavo Nyderlandams 2008 m. Eurovizijoje Serbijoje su daina „Your Heart Belongs to Me“, tačiau nepateko į finalą.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Around The World (2003)
  • Halfway Home (2005)
  • Crosspop (2010)

SinglaiKeisti

  • Summer All Over Again (2003)
  • Weak (2004)
  • Sure As (2004)
  • Give Me A Sign (2005)
  • Halfway Home (2005)
  • Habaytek Besaif (2006)
  • Your Heart Belongs to Me (2008)
  • Morgen (2009)
  • Wereldwijd orkest (2011)
  • Make it Count (2013)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Edsilia Rombley
„On Top of the World“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

2008
Po to:
De Toppers
„Shine“