Atverti pagrindinį meniu
Daniel Lanois

Daniel Lanois (g. 1951 m. rugsėjo 19 d. Kvebeke, Kanadoje) – įrašų prodiuseris, gitaristas, dainininkas, dainų autorius.

Išleido daug savo paties albumų, taip pat dirbo su Bob Dylan, U2, Parachute Club, Brian Eno, Peter Gabriel, Emmylou Harris, Scott Weiland, Sinéad O’Connor, Robbie Robertson, Chris Whitley, Ron Sexsmith, Martha and the Muffins ir Nash the Slash.

DiskografijaKeisti

  • Acadie, 1989 m.
  • For the Beauty of Wynona, 1993 m.
  • Sweet Angel Mine, 1996 m.
  • Lost in Mississippi, 1996 m.
  • Sling Blade, 1996 m.
  • Shine, 2003 m.
  • Rockets, 2004 m.
  • Belladonna, 2005 m.
  • Here Is What Is, 2007 m.
  • The Omni Series (Steel, Santiago, Purple Vista), 2008 m.

VideografijaKeisti

  • Rocky World, 1993 m.
  • Here Is What Is, 2007 m.

NuorodosKeisti