Blake Shelton

Shelton 2017 m.
Biografija
Pilnas vardasBlake Tollison Shelton
Gimė1976 m. birželio 18 d. (47 metai)
Ada, Oklahoma, JAV
KilmėNešvilis, Tenesis, JAV
ŽanraiKantri
VeiklaDainininkas, tv laidų vedėjas ir dalyvis
InstrumentaiVokalas, gitara
Aktyvumo metai2001–dabar
Įrašų kompanijaGiant, Warner Bros. Nashville, Reprise Nashville
Susijusi veiklaBobby Braddock, Miranda Lambert, Reba McEntire, Kelly Clarkson, Gwen Sebastian, RaeLynn, Pistol Annies, Luke Bryan, Trace Adkins, Scott Hendricks, Danielle Bradbery, Cassadee Pope
Svetainėblakeshelton.com

Blake Tollison Shelton – amerikiečių kantri atlikėjas ir tv žvaigždė. Nuo 2001 m. yra išleidęs dvylkika studijinių albumų, iš kurių naujausiasis, „Body Language“, išleistas 2021 m.[1] Keturiasdešimt atlikėjo išleistų singlų pateko į JAV singlų reitingus, iš kurių 28 pasiekė pirmąją vietą.[2] Atlikėjas yra devyniskart nominuotas „Grammy“ apdovanojimui.[3]

Diskografija Keisti

  • Blake Shelton (2001)
  • The Dreamer (2003)
  • Blake Shelton’s Barn & Grill (2004)
  • Pure BS (2007)
  • Startin' Fires (2008)
  • Red River Blue (2011)
  • Cheers, It’s Christmas (2012)
  • Based on a True Story… (2013)
  • Bringing Back the Sunshine (2014)
  • If I'm Honest (2016)
  • Texoma Shore (2017)
  • Body Language (2021)

Išnašos Keisti

  1. Hudak, Joseph (March 29, 2021). „Blake Shelton Announces New Album 'Body Language'. Rolling Stone. Suarchyvuotas originalas March 30, 2021. Nuoroda tikrinta March 30, 2021. 
  2. „Now 'Hear' This: Blake Shelton Scores 24th Airplay No. 1“. Billboard. Suarchyvuotas originalas July 5, 2017. Nuoroda tikrinta June 9, 2022. 
  3. „Blake Shelton“. Recording Academy. Nuoroda tikrinta November 1, 2018. 

Nuorodos Keisti