Atverti pagrindinį meniu
Arvingarna

Arvingarna 1993 m. Eurovizijos konkurse
Biografija
KilmėGeteborgas, Švedijos vėliava Švedija
Žanraidansband, pop, rokas
Instrumentaiklavišiniai, gitara, bosinė gitara, būgnai
Aktyvumo metai1989–dabar
Įrašų kompanijaSony Music
Svetainėarvingarna.nu
Nariai
Casper Janebrink
Lars Larsson
Kim Carlsson
Tommy Carlsson

Arvingarna yra švedų dansband grupė[1]Geteborgo, įkurta 1989 metais. 1993, 1995, 1999 ir 2002 metais grupė dalyvavo Melodifestivalen konkurse. 1993 metais su daina „Eloise“ atstovavo Švedijai Eurovizijos dainų konkurse, kuriame užėmė užėmė 7 vietą.

NariaiKeisti

  • Casper Janebrink (vokalas ir bosinė gitara)
  • Lars Larsson (vokalas ir klavišiniai)
  • Kim Carlsson (vokalas ir gitara)
  • Tommy Carlsson (vokalas ir būgnai)

DiskografijaKeisti

  • 1992 – Coola killar
  • 1993 – Eloise
  • 1994 – Tjejer
  • 1995 – För alltid
  • 1996 – Nu & då
  • 1997 – Nya spår
  • 1998 – Airplane
  • 1999 – Lime
  • 2001 – Diamanter
  • 2002 – Collection
  • 2005 – 8
  • 2007 – All Included
  • 2009 – Underbart

ŠaltiniaiKeisti

NuorodosKeisti


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Christer Björkman
„I morgon är en annan dag“
 
Švedijos atstovai Eurovizijoje

1993
Po to:
Marie Bergman ir Roger Pontare
„Stjärnorna“