Atverti pagrindinį meniu
Roger Pontare
Biografija
Gimė1951 m. spalio 17 d. (67 metai)
Slagnäs, Švedija
KilmėŠvedijos vėliava Švedija
Žanraipop, etnopop
Veikladainininkas
Aktyvumo metai1976-dabar
Su Marie Bergman 1994 m. Eurovizijoje

Roger Pontare (g. 1951 m. spalio 17 d. Slagnäs, Arjeplogo savivaldybėje, Švedijoje) yra švedų atlikėjas. Šiuo metu jis gyvena Vingokere, Siodermanlande.

Du kartus atstovavo Švedijai Eurovizijos dainų konkurse – 1994 metais (su Marie Bergman) su „Stjärnorna“ ir 2000 metais su „When Spirits Are Calling My Name“.

Roger turi du sūnus Viktor ir Vincent Pontare.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 1995: Sinatrafied
  • 1995: Julens sånger
  • 1999: Som av Is
  • 2000: När vindarna viskar mitt namn
  • 2000: When Spirits Are Calling My Name
  • 2000: I vargens spår
  • 2002: Den stora friheten
  • 2006: Från Stjärnorna till Silverland
  • 2011: Mitt vinterland

SinglaiKeisti

  • 1988: Christmastime is Here Again
  • 1990: Silverbarn
  • 1994: Stjärnorna (su Marie Bergman)
  • 1999: Som av Is
  • 1999: Cold as Ice
  • 2000: När vindarna viskar mitt namn
  • 2000: When Spirits Are Calling My Name
  • 2006: Silverland

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Arvingarna
„Eloise“
 
Švedijos atstovas Eurovizijoje
(su Marie Bergman)

1994
Po to:
Jan Johansen
„Se på mej“
Prieš tai:
Charlotte Nilsson
„Take Me to Your Heaven“
 
Švedijos atstovas Eurovizijoje

2000
Po to:
Friends
„Listen to Your Heartbeat“