Roger Pontare

Roger Pontare
Biografija
Gimė1951 m. spalio 17 d. (70 metų)
Slagnäs, Švedija
KilmėŠvedijos vėliava Švedija
Žanraipop, etnopop
Veikladainininkas
Aktyvumo metai1976-dabar

Roger Pontare (g. 1951 m. spalio 17 d. Slagnäs, Arjeplogo savivaldybėje, Švedijoje) – švedų atlikėjas. Šiuo metu jis gyvena Vingokere, Siodermanlande.

Su Marie Bergman 1994 m. Eurovizijoje

Du kartus atstovavo Švedijai Eurovizijos dainų konkurse – 1994 metais (su Marie Bergman) su „Stjärnorna“ ir 2000 metais su „When Spirits Are Calling My Name“.

Roger turi du sūnus Viktor ir Vincent Pontare.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 1995: Sinatrafied
  • 1995: Julens sånger
  • 1999: Som av Is
  • 2000: När vindarna viskar mitt namn
  • 2000: When Spirits Are Calling My Name
  • 2000: I vargens spår
  • 2002: Den stora friheten
  • 2006: Från Stjärnorna till Silverland
  • 2011: Mitt vinterland

SinglaiKeisti

  • 1988: Christmastime is Here Again
  • 1990: Silverbarn
  • 1994: Stjärnorna (su Marie Bergman)
  • 1999: Som av Is
  • 1999: Cold as Ice
  • 2000: När vindarna viskar mitt namn
  • 2000: When Spirits Are Calling My Name
  • 2006: Silverland

NuorodosKeisti

 
Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Arvingarna
„Eloise“
 
Švedijos atstovas Eurovizijoje
(su Marie Bergman)

1994
Po to:
Jan Johansen
„Se på mej“
Prieš tai:
Charlotte Nilsson
„Take Me to Your Heaven“
 
Švedijos atstovas Eurovizijoje

2000
Po to:
Friends
„Listen to Your Heartbeat“