Anastasija Kalmanovič

Anastasija Kalmanovič
Gimė 1972 m. liepos 12 d.
Kėdainiai, Lietuvos TSR
Veikla Aktorė, muzikos prodiuserė

Anastasija Briliova-Kalmanovič (g. 1972 m. liepos 12 d. Kėdainiuose, Lietuvos TSR) – Rusijos aktorė, muzikos prodiuserė.

BiografijaKeisti

Gimė 1972 m. liepos 12 d. Kėdainiuose, karininko Nikolajaus Briliovo šeimoje. Studijavo šiuolaikinį meną Latvijos universitete. Buvo rusų dainininkės Zemfiros muzikos prodiuserė. Buvo susituokusi su verslininku Šabtajumi Kalmanovičiumi, 1998 m. susilaukė dukters Danielos, bet su vyru išsiskyrė 2000 metais. Po kiek laiko susituokė su didžėjumi Fiodoru Fominu, su kuriuo susilaukė sūnaus Tichono 2010 metais. Nuo 2003 m. muzikos grupės TOKiO muzikos prodiuserė.

FilmografijaKeisti

  • 2002 — В движении
  • 2003 — Стилет
  • 2004 — На вираже
  • 2004 — Человек-амфибия. Морской дьявол
  • 2005 — Обречённая стать звездой — Майя Баринова
  • 2006 — Псевдоним Албанец
  • 2007 — Самый лучший фильм
  • 2008 — Ранетки
  • 2008 — Королева льда

NuorodosKeisti