Trey Songz

Songz 2012 m.
Biografija
Pilnas vardasTremaine Aldon Neverson
Gimė1984 m. lapkričio 28 d. (39 metai)
Pitersburgas, Virdžinija, JAV
ŽanraiR&B, hiphopas, soul
VeiklaDainininkas, dainų autorius, įrašų prodiuseris, aktorius, reperis
InstrumentaiVokalas, klavišiniai
Aktyvumo metai2004–dabar
Įrašų kompanijaAtlantic, Songbook
Susijusi veiklaNicki Minaj, Drake, Ty Dolla Sign, Lil Wayne, DJ Mustard, Fabolous, T.I., Ne-Yo, Chris Brown, August Alsina, Mariah Carey Mila J, Jhene Aiko
Svetainėwww.treysongz.com

Tremaine Aldon Neverson (g. 1984 m. lapkričio 28 d.), geriau žinomas kaip Trey Songz – amerikiečių dainininkas, dainų autorius, įrašų prodiuseris, aktorius bei reperis. 2023 m. duomenimis, atlikėjas yra išleidęs aštuonis studijinius albumus, iš kurių naujausiasis, „Back Home“, išleistas 2020 m. spalį.[1] Iš viso pardavęs daugiau, nei 25 milijonus įrašų visame pasaulyje.[2]

Diskografija

redaguoti
  • I Gotta Make It (2005)
  • Trey Day (2007)
  • Ready (2009)
  • Passion, Pain & Pleasure (2010)
  • Chapter V (2012)
  • Trigga (2014)
  • Tremaine (2017)
  • Back Home (2020)

Išnašos

redaguoti
  1. Lavin, Will (October 4, 2020). „Trey Songz announces he's releasing new album 'Back Home' later this week“. NME. Nuoroda tikrinta October 15, 2020.
  2. About Trey Songz. Nuoroda tikrinta 23 sausio 2017  Archyvuota kopija 2016-04-10 iš Wayback Machine projekto.