Atverti pagrindinį meniu
Sandhja
Biografija
Pilnas vardasSandhja Kuivalainen
Gimė1991 m. kovo 16 d. (28 metai)
Helsinkis, Suomijos vėliava Suomija
ŽanraiR&B, soul, dance-pop, fank
Kūrinių kalbosanglų
Veikladainininkė
Aktyvumo metai2013–dabar
Svetainėsandhja.fi

Sandhja Kuivalainen (g. 1991 m. kovo 16 d. Helsinkyje), geriau žinoma kaip Sandhja, yra Suomijos dainininkė.

Sandhja gimė 1991 metais Helsinkyje. Jos tėvas yra suomis, o motina turi šaknų iš Indijos ir Gajanos. Muzikinę karjerą pradėjo 2013 metais, išleidusi pirmąjį singlą „Hold Me“. Po metų Sandhja išleido debiutinį albumą „Gold“, kuris sulaukė nemažo pasisekimo šalyje.

2016 m. vasario mėn. su daina „Sing It Away“ laimėjo Suomijos nacionalinę atranką Uuden Musiikin Kilpailu bei gavo teisę atstovauti savo šaliai 2016 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse.

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2014: Gold
  • 2016: Freedom Venture

SinglaiKeisti

  • 2013: Hold Me
  • 2014: Gold
  • 2015: My Bass
  • 2016: Sing It Away
  • 2016: Love Me High
  • 2017: We Go On (su Gracias & Ekow)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Pertti Kurikan Nimipäivät
„Aina mun pitää“
 
Suomijos atstovė Eurovizijoje

2016
Po to:
Norma John
„Blackbird“