Noctivagus

Noctivagus

Noctivagus 2007 m. Vilniuje
Biografija
KilmėFlag of Portugal.svg Portugalija, Lisboa
Žanraigotikinis rokas, Death Rock
Kūrinių kalbosanglų
Aktyvumo metai1994–dabar
Svetainėreverbnation.com
Nariai
Lino Atila, Fernando N., Nuno D´Avila, lady miss kill,

„Noctivagus“ – portugalų roko grupė. „Noctivagus“ muzika savo skambesiu, kurio pagrindas – death rock ir bosinė gitara bei riaumojantis vokalisto Lino Atila balsas, išsiskyrė iš daugumos tuometinių gotikinio roko grupių.

Lino Atila

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Ecos da noite (2011)
  • After the curse (2003)

SinglaiKeisti

  • Transmission (2005)
  • Pilgrim Dimension (2010)

Kiti leidiniaiKeisti

  • Almas Ocultas(1995)
  • Imenso (1998)


NuorodosKeisti

 

Vikiteka