Maria Monti

Maria Monti
Maria Monti.JPG
Tikras vardas Maria Monticelli
Gimė 1935 m. birželio 26 d. (86 metai)
Milanas, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Aktyvumo metai 1955–
Užsiėmimas aktorė, dainininkė
Žymesni vaidmenys
Adelita
Sauja dinamito (1971 m.)

Marija Monti (g. 1935 m. birželio 26 d. Milane) – italų aktorė ir dainininkė.

Karjerą pradėjusi praėjusio amžiaus 6 dešimtmečio viduryje kaip kabareto dainininkė, Monti per savo karjerą išleido 12 albumų ir atliko apie 30 vaidmenų kine.

FilmografijaKeisti

KinasKeisti

  • Canzoni a tempo di twist (1962)
  • La bella di Lodi (1963)
  • L'uomo che bruciò il suo cadavere (1964)
  • Gli eroi di ieri... oggi... domani (1964)
  • La prova generale (1968)
  • Sauja dinamito (1971)
  • Imputazione di omicidio per uno studente (1972)
  • La notte dei diavoli (1972)
  • Ką jūs padarėte Solanž? (1972)
  • Vermisat (1975)
  • Al piacere di rivederla (1976)
  • Garofano rosso (1976)
  • 1900 (1976)
  • Oh, Serafina! (1976)
  • Didysis virimas (1977)
  • Žmona / meilužė (1977)
  • Tamsus buržuazijos portretas (1977)
  • Piccole labbra (1978)
  • La ragazza di via Millelire (1980)
  • Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie (1985)
  • Strana la vita (1987)
  • Milan noir (1987)
  • Gangsters (1992)
  • La medaglia (1997)
  • L'ultimo capodanno (1998)
  • Controvento (2000)

TelevizijaKeisti

  • Tutte le domeniche mattina (1972)
  • Vento di ponente (2002-2004)
  • Zodiaco (2008)

AlbumaiKeisti

  • Recital (1960)
  • Canzoni popolari italiane (1965)
  • Le canzoni del diavolo (1965)
  • Memoria di Milano (1971)
  • Maria Monti e i contrautori (1973)
  • Il bestiario (1974)
  • Bologna 2 settembre 1974 (1975)
  • Muraglie (1977)
  • Una donna nella società (1979)
  • Oltre...oltre.... (1993)
  • Le canzoni di Maria Monti (2002)
  • Le più belle canzoni di Maria Monti (2006)
  • Il bestiario (2012)

NuorodosKeisti