Atverti pagrindinį meniu
Ludacris

Ludacris 2008 m. filmo „Max Payne“ premjeroje
Biografija
Pilnas vardasChristopher Brian Bridges
Gimė1977 m. rugsėjo 11 d.
KilmėAtlanta, Džordžija, Flag of the United States.svg JAV
ŽanraiHiphopas
Kūrinių kalbosanglų
Veiklareperis, aktorius
InstrumentaiVokalas
Aktyvumo metai1997 — dabar
Įrašų kompanijaDisturbing tha Peace, Def Jam, Def Jam South
Susijusi veiklaLil Jon, Monica, Usher, Ciara

Christopher Brian Bridges (g. 1977 rugsėjo 11 d., Atlantoje, Džiordžijoje), geriau žinomas kaip Ludacrisamerikiečių reperis, verslininkas bei aktorius. Vadovauja kompanijai DTP (Disturbing Tha Peace). Per savo karjerą yra išleidęs devynis studijinius albumus.

DiskografijaKeisti

  • Incognegro (1998)
  • Back for the First Time (2000)
  • Word of Mouf (2001)
  • Chicken-n-Beer (2003)
  • The Red Light District (2004)
  • Release Therapy (2006)
  • Theater of the Mind (2008)
  • Battle of the Sexes (2010)
  • Ludaversal (2015)


FilmografijaKeisti

FilmaiKeisti

TelevizijaKeisti

Video žaidimaiKeisti

NuorodosKeisti

Vikiteka