Lidia Kopania

Lenkijos dainininkė
Lidia Kopania
Biografija
Pilnas vardasLidia Kopania
Gimė1978 m. gegužės 12 d. (42 metai)
Koliuškos, Lenkija
KilmėLenkijos vėliava Lenkija
Žanraipop
Veikladainininkė
Svetainėlidiakopania.pl

Lidia Kopania-Przebindowska (g. 1978 m. gegužės 12 d.) – Lenkijos dainininkė, grupės Kind of Blue narė. Kopania atstovavo savo tautai 2009 m. Eurovizijos dainų konkurse Maskvoje, Rusijoje.

2009 m. Eurovizijos dainų konkursasKeisti

Lidia dalyvavo Lenkijos nacionalinėje atrankoje į 2009 m. Eurovizijos dainų konkursą su daina „I Don’t Wanna Leave“. Vasarį vykusiame finale, žiuri balsavime užėmė antrąją vietą ir pirmąją žiūrovų balsavime, taip laimėdama nacionalinę atranką ir atstovavo Lenkijai gegužės mėn. vykusioje Eurovizijoje Maskvoje. Kopania dalyvavo antrajame pusfinalyje, tačiau jai pasiekti finalo nepavyko.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2006 – Intuicja
  • 2008 – Przed świtem

SinglaiKeisti

  • 1998 – Niezwykły dar
  • 2006 – Sleep
  • 2006 – Hold On
  • 2007 – Twe milczenie nie jest złotem
  • 2008 – Tamta Łza
  • 2008 – Rozmawiać z tobą chce
  • 2009 – I Don’t Wanna Leave
  • 2013 – Hold My Breath And Wait

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Isis Gee
„For Life“
 
Lenkijos atstovė Eurovizijoje

2009
Po to:
Marcin Mroziński
„Legenda“