Kristina Buožytė

Kristina Buožytė
Gimė 1982 m. spalio 9 d. (37 metai)
Klaipėda, Lietuvos TSR
Veikla režisierė

Kristina Buožytė (g. 1982 m. spalio 9 d. Klaipėdoje) – kino filmų režisierė.

BiografijaKeisti

Paauglystėje vaidino Klaipėdos jaunimo teatre. 20012005 m. studijavo kino režisūrą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, 2008 m. baigė magistro studijas. Tais pačiais metais apdovanota Sidabrine gerve už geriausią filmą („Kolekcionierė“).

FilmografijaKeisti

Trumpametražiai filmaiKeisti

  • 2003: Stop!
  • 2003: Fatamorgana
  • 2003: Skylė
  • 2004: Eksperimentas
  • 2004: Poema
  • 2004: Kuklūs vyrukai
  • 2004: 23 palata
  • 2005: Pakeisk plokštelę
  • 2006: Juozas Meškauskas (dokumentika)

NuorodosKeisti