Kevin Brown

Kevin Brown
Kevin Brown (actor).jpg
Aktorius Ekrano aktorių gildijos apdovanojimų metu
Gimė Rugpjūčio 14 d.
Jungtinės Amerikos Valstijos Jungtinės Valstijos
Veikla aktorius, komikas, scenaristas, prodiuseris

Kevin Brown (g. rugpjūčio 14 d. Jungtinėse Valstijose) – amerikiečių televizijos aktorius, komikas, scenaristas. Vaidinęs įvairiuose kino filmuose ir televizijos serialuose, tačiau daugiausiai nežymius vaidmenis.

Geriausiai žinomas iš NBC televizijos serialo „30 Rock“, kuriame atliko Volterio „Dot Com“ Slattery vaidmenį. Vaidino vieno iš serialo personažų, Treisio Džordano (vaid. Tracy Morgan), asistentą. Komedijoje vaidino visus septynis sezonus (20062013).

FilmografijaKeisti

  • The Dog Ate It (1991) – Mike
  • Wicked Games (1994) – (Nežinoma)
  • Cracking Up (1994) – Dack
  • Of Love & Betrayal (1995) – Kurjeris
  • Tall Tale (1995) – Bettor
  • Second Noah (1996) – Herbie
  • Broken Vessels (1998) – Narkotikų platintojas
  • Vicious (2003) – Marine
  • Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) – Durininkas
  • Get Rich or Die Tryin' (2005) – Apsauginis
  • Last Comic Standing (2006) – Kaip svečias
  • Gingerbreed (2006) – Red Carter
  • Delirious (2006) – Twilight Club Bouncer
  • A Merry Little Christmas (2006) – Cleveland Tyrell
  • 30 Rock (20062013) – Dot Com
  • Human Giant (2008) – Nusikaltėlis
  • Late Night with Conan O’Brien (2008) – Jordan Mitchell
  • Mystery Team (2009) – Bouncer
  • Royal Pains (2009) – Lance
  • Did You Hear About the Morgans? (2009) – U.S. Marshall Henderson
  • Castle (2012) – Big Percy Jackson