YoungBoy Never Broke Again

YoungBoy Never Broke Again

YoungBoy Never Broke Again 2023 m.
Biografija
Pilnas vardasKentrell DeSean Gaulden
Gimė1999 m. spalio 20 d. (24 metai)
Baton Ružas, Luiziana, JAV
Žanrai
Veikla
  • Reperis
  • dainininkas
  • dainų autorius
Aktyvumo metai2015–dabar
Įrašų kompanija
Svetainėyoungboynba.com

Kentrelas Dešonas Goldenas (Kentrell DeSean Gaulden, g. 1999 m. spalio 20 d.), geriau žinomas savo sceniniu slapyvardžiu YoungBoy Never Broke Againamerikiečių reperis, dainininkas ir dainų autorius. Karjerą pradėjo 2015 m., išleidęs debiutinį dainų rinkinį („mixtape“) „ Life Before Fame“. 2017 m. pasirašė kontraktą su „Atlantic Records“ įrašų kompanija[1] 2018 m. sausį išleistas singlas „Outside Today“ atnešė didesnio populiarumo ir pasiekė 31–ąją vietą „Billboard Hot 100“ reitingo vietoje.[2] Debiutinis atlikėjo albumas „Until Death Call My Name“ išleistas 2018 m. balandį.[3] 2023 m. duomenimis, YoungBoy Never Broke Again yra išleidęs šešis studijinius albumus, iš kurių naujausiasis, „Don't Try This at Home“, išleistas 2023 m. balandį.[4]

Diskografija

redaguoti
Studijiniai albumai
  • Until Death Call My Name (2018)
  • Top (2020)
  • Sincerely, Kentrell (2021)
  • The Last Slimeto (2022)
  • I Rest My Case (2023)
  • Don't Try This at Home (2023)
Dainų rinkiniai
  • Life Before Fame (2015)
  • Mind of a Menace (2015)
  • Mind of a Menace 2 (2016)
  • Before I Go (2016)
  • 38 Baby (2016)
  • Mind of a Menace 3 (2016)
  • AI YoungBoy (2017)
  • Ain't Too Long (2017)
  • Fed Baby's (kartu su Moneybagg Yo) (2017)
  • Master the Day of Judgement (2018)
  • Decided (2018)
  • Kane & O-Dog (kartu su VL Deck) (2018)
  • Realer (2018)
  • AI YoungBoy 2 (2019)
  • Still Flexin, Still Steppin (2020)
  • 38 Baby 2 (2020)
  • Until I Return (2020)
  • Nobody Safe (kartu su Rich the Kid) (2020)
  • From the Bayou (kartu su Birdman) (2021)
  • Colors (2022)
  • Better than You (kartu su DaBaby) (2022)
  • Realer 2 (2022)
  • 3800 Degrees (2022)
  • Ma' I Got a Family (2022)
  • 3860 (kartu su Quando Rondo) (2022)
  • Richest Opp (2023)
  • Decided 2 (2023)

Išnašos

redaguoti
  1. „NBA Youngboy Signs 5-Album Contract With Atlantic Records. Deal Worth $2M?“. Kollege Kidd. 2017-08-25.
  2. „YoungBoy Never Broke Again – Chart history (Billboard Hot 100)“. Billboard. Nuoroda tikrinta 2017-11-28.
  3. Dandridge-Lemco, Ben (2018-01-12). „YoungBoy Never Broke Again announces debut album Until Death Call My Name“. The Fader. Nuoroda tikrinta 2023-04-08.
  4. Grant, Noah (2023-04-21). „NBA YoungBoy Drops 33-Track Album "Don’t Try This At Home"“. HotNewHipHop. Suarchyvuota iš originalo 2023-04-21. Nuoroda tikrinta 2023-04-21.

Nuorodos

redaguoti