Sophia Lombardo
Tikras vardas
Gimė 1955 m. rugsėjo 14 d. (68 metai)
Roma
Šalis Italija
Aktyvumo metai 1975–1987
Užsiėmimas aktorė

Sofija Lombardo (it. Sophia Lombardo; g. 1955 m. rugsėjo 14 d. Romoje[1]) – buvusi italų kino aktorė, atlikdavusi antrojo plano vaidmenis komedijose bei „spageti“ vesterno žanro filmuose.

Filmografija

redaguoti
  • Due sul pianerottolo (1975)
  • Nuogi ir be gėdos (1976)
  • La segretaria privata di mio padre (1976)
  • Classe mista (1976)
  • Mergelė, jautis ir ožiaragis (1977)
  • Mannaja (1977)
  • Cukrus, medus ir pipirai (1980)
  • Pierino contro tutti (1981)
  • L'esercito più pazzo del mondo (1981)
  • Delitto al ristorante cinese (1981)
  • Manolesta (1981)
  • Pierino colpisce ancora (1982)
  • Uždrausti sapnai (1982)
  • Zero in condotta (1983)
  • A me mi piace (1985)
  • Fotoromanzo (1986)
  • Asilo di polizia (1986)
  • Animali metropolitani (1987)

Nuorodos

redaguoti
 

Šaltiniai

redaguoti
  1. Sophia Lombardo su rateyourmusic.com.