Atverti pagrindinį meniu
Sirusho
Biografija
Pilnas vardasSirouhi Harutyunyan
Gimė1987 m. sausio 7 d. (32 metai) Jerevanas, Flag of Armenia.svg Armėnija
KilmėFlag of Armenia.svg Armėnija
Žanraipop, folklorinė, soul
Kūrinių kalbosarmėnų, anglų
Veiklaatlikėja, kompozitorė, dainų autorė
Instrumentaivokalas
Aktyvumo metai1999
Svetainėwww.sirusho.am

Sirusho (arm. Սիրուշո, tikr. Sirouhi Harutyunyan g. 1987 m. sausio 7 d.) – Armėnijos pop dainininkė.

Viešai dainuoti pradėjo būdama 7 metų. Muzikos mokykloje mokėsi groti pianinu. Studijuoja diplomatiją Jerevano universitete.

Yra išleidusi 5 albumus (Sheram tapo geriausiu 2005 m. Armėnijos albumu). 2008 m. atstovavo Armėniją Eurovizijoje su daina Qele, Qele.

DiskografijaKeisti

  • Sirusho (2000 m.)
  • Sheram (2005 m.)
  • Hima (2007 m.)
  • Havatum Em (2010 m.)
  • Armat (2016 m.)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Hayko
„Anytime You Need“
 
Armėnijos atstovė Eurovizijoje

2008
Po to:
Inga ir Anuš
„Jan Jan“