Pier Gonella

Pier Gonella

Pier Gonella 2010 m.
Biografija
Gimė1977 m. kovo 26 d. (43 metai)
ŽanraiProgresyvusis metalas, progresyvusis rokas, heavy metal,
Aktyvumo metai1999–dabar
Susijusi veiklaMastercastle, Labyrinth, Necrodeath,Odyssea
Svetainėwww.piergonella.com

Pier Gonella (g. 1977 m. liepos 26 d.) – elektrinės gitaros virtuozas, labiausiai žinomas kaip grupės Mastercastle bei Necrodeath gitaristas bei vienas iš įkūrėjų ir nuolatinių narių.

2004 m. ir 2007 m. sugrojo projektuose Labyrinth. 2006 m. ir 2010 m. sugrojo projektuose Necrodeath. 2005 m. išleido solinį albumą Odyssea - Tears in floods 2008 m. kartu su bendrakursiais Giorgia Gueglio ir [Steve Vawamas, Alessandro Bissa, įkūrė grupę „Mastercastle“. Pier Gonella, laikui bėgant, imtas laikyti vienu iš techniškiausių ir įdomiausių iš šiuo metu grojančių gitaristų.


DiskografijaKeisti

Kartu su Mastercastle:

  • „The Phoenix“ (2009 m.)
  • „Last Desire“ (2010 m.)
  • „Dangerous Diamonds“ (2011 m.)

Kartu su Labyrinth:

  • „Freeman“ (2005 m.)
  • „6 days to nowhere“ (2007 m.)
  • „As Time Goes by“ (2011 m.)

Kartu su Necrodeath:

  • „Draculea“ (2007 m.)
  • „Phylogenesis“ (2009 m.)
  • „Old Skull“ (2010 m.)
  • „The Age of Fear“ (2011 m.)
  • „Idiosyncrasy“ (2012 m.)

Projektas

  • „Athlantis“ (2001 m.)
  • „Wild Steel“ (2003 m.)
  • „Odyssea“ (2004 m.)
  • „Athlantis - M.W.N.D.“ (2012 m.)
  • „MusicArt Project - The Black Side of the Moon“ (2012 m.)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka