Atverti pagrindinį meniu

Obituarydeath metal grupė iš Tampos, Floridos. Karjerą pradėjo kaip grupė Xecutioner 1984 m. Obituary vokalistas John Tardy vienas iš pirmųjų pradėjo vartoti death'ui būdingą kriokiantį vokalą.

Grupė buvo išsiskyrusi 1997, bet vėl sugrįžo 2003.

NariaiKeisti

  • John Tardy – vokalas
  • Allen West – gitara
  • Trevor Peres – ritminė gitara
  • Frank Watkins – bosinė gitara
  • Donald Tardy – būgnai

Buvę nariaiKeisti

  • James Murphy – gitara
  • Daniel Tucker – bosine gitara

DiskografijaKeisti

  • Slowly We Rot (1989, perleista 1997)
  • Cause Of Death (1990, perleista 1997)
  • The End Complete (1992, perleista 1998)
  • Don't Care (USA virnas singlas, 1994)
  • World Demise (1994, perleista 1998)
  • Back From The Dead (1997)
  • Dead (Live, 1998)
  • Anthology (Compilation, 2001)
  • Frozen in Time (2005)

NuorodosKeisti