Atverti pagrindinį meniu
Mocedades Eurovizijos dainų konkurso scenoje

MocedadesIspanijos grupė. 1973 m. su daina Eres Tú ji dalyvavo Eurovizijos dainų konkurse ir užėmė antrą vietą.

DiskografijaKeisti

  • Mocedades (1969)
  • Mocedades 2 (1970)
  • Mocedades 3 (1972)
  • Eres Tu (Touch The Wind) (1974)
  • Mocedades 5 (1975)
  • La Otra España (1975)
  • El Color de Tu Mirada (1976)
  • Mocedades 8 (1977)
  • Kantaldia (1978)
  • Desde Que Tu Has Ido (1981)
  • 15 Años de Musica (1984)
  • Colores (1986)
  • Sobreviveremos (1990)
  • Amor (1992)
  • Internacional (1994)
  • Brillantes (1995)
  • Suave Luz (1996)
  • Mocedades canta a Walt Disney (1997)
  • Personalidad (1997)
  • Recuerdos (1998)
  • Mocedades canta a Juan Luis Guerra (2007)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Jaime Morey
„Amanece“
 
Ispanijos atstovai Eurovizijoje

1973
Po to:
Peret
„Canta y sé feliz“