Michela Miti

Michela Miti
Tikras vardas Michela Macaluso
Gimė 1963 m. birželio 12 d. (57 metai)
Roma, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Aktyvumo metai 1981–
Užsiėmimas aktorė, TV laidų vedėja
Žymesni vaidmenys

Mikela Miti (it. Michela Miti, g. 1963 m. birželio 12 d. Roma) – italų kino aktorė ir TV laidų vedėja.

Kine vaidino nuo 1981 m., dažniausiai antrojo plano vaidmenis erotinėse komedijose.

FilmografijaKeisti

  • Cornetti alla crema (1981)
  • Pierino contro tutti (1981)
  • I figli... so' pezzi 'e core (1981)
  • Pierino colpisce ancora (1982)
  • W la foca (1982)
  • Vieni avanti cretino (1982)
  • Biancaneve & Co. (1982)
  • Questo e quello (1983)
  • I racconti del maresciallo (1984, TV serialas, 1 epizodas)
  • I ragazzi di celluloide 2 (1984, mini serialas)
  • Sogni e bisogni (1985, mini serialas)
  • Quando arriva il giudice (1986, mini serialas)
  • Dolce pelle di Angela (1986)
  • Delitti (1987)
  • Mortacci (1989)
  • Il gioco della notte (1993)
  • Gialloparma (1999)
  • Carabinieri (2004, serialas, 1 epizodas)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka