Atverti pagrindinį meniu
Katrina and the Waves

Katrina and the Waves Eurovizijoje
Biografija
KilmėKembridžas, Jungtinės Karalystės vėliava Jungtinė Karalystė
Žanrainew wave, rokas
Aktyvumo metai1981–1999
Įrašų kompanijaEMI/Capitol, SBK, Warner, Attic
Svetainėkatrinaandthewaves.com
Buvę nariai
Katrina Leskanich
Kimberley Rew
Vince de la Cruz
Alex Cooper

„Katrina and the Waves“ – anglų roko grupė, kuri geriausiai žinoma kaip 1985 m. hitu tapusios dainos „Walking on Sunshine“ autoriai. Jie taip pat laimėjo 1997 m. Euroviziją su daina „Love Shine a Light“.

NariaiKeisti

  • Katrina Leskanich – vokalas, ritminė gitara
  • Kimberley Rew – gitara
  • Vince de la Cruz – bosinė gitara
  • Alex Cooper – būgnai

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumaiKeisti

  • 1983 – Walking on Sunshine
  • 1984 – Katrina and the Waves 2
  • 1985 – Katrina and the Waves
  • 1986 – Waves
  • 1989 – Break of Hearts
  • 1991 – Pet the Tiger
  • 1993 – Edge of the Land
  • 1994 – Turnaround
  • 1997 – Walk on Water

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
  Eimear Quinn
The Voice“
 
Eurovizijos dainų konkurso nugalėtojai

1997
Po to:
  Dana International
„Diva“
Prieš tai:
Gina G
„Ooh Aah... Just a Little Bit“
 
Jungtinės Karalystės atstovai Eurovizijoje

1997
Po to:
Imaani
„Where Are You?“