Atverti pagrindinį meniu
Godsmack

Godsmack, gyvai, 2015 metais.
Biografija
Dar žinomasScam
KilmėJungtinės Amerikos Valstijos JAV
ŽanraiHard rock
Heavy metal
Alternative metal
Rap metal
Alternative rock
Grunge
Psychedelic folk
Post-grunge
Aktyvumo metai1995–dabar
Įrašų kompanijaUniversal Records
Republic Records
Svetainėwww.godsmack.com
Nariai
Sully Erna
Tony Rambola
Robbie Merrill
Shannon Larkin
Buvę nariai
Lee Richards
Tommy Stewart
Joe D'Arco

„Godsmack“ – amerikiečių roko grupė, susikūrusi 1995 metais Lorense, Jungtinėse Valstijose. Pirmasis grupės pavadinimas buvo Scam.

Grupės sudėtisKeisti

Dabartiniai narai

Buvę nariai

DiskografijaKeisti

Studijiniai albumai

  • Godsmack (1998) (Universal Records)
  • Awake (2000) (Universal Records)
  • Faceless (2003) (Universal Records)
  • IV (2006) (Universal Records, Republic Records)
  • The Oracle (2010) (Universal Records, Republic Records)
  • 1000hp (2014) (Republic Records)

NuorodosKeisti