Fanny Cadeo

Fanny Cadeo
Biografija
Pilnas vardasStefania Cadeo
Gimė1970 m. rugsėjo 11 d. (50 metų)
Italija Lavagna, Genuja
Žanraipop
Veikladainininkė, aktorė, fotomodelis
Instrumentaivokalas
Aktyvumo metai1992–
Svetainėhttp://www.fannycadeo.com

Fani Kadeo (it. Fanny Cadeo; g. 1970 m. rugsėjo 11 d.) – italų fotomodelis, aktorė, dainininkė ir TV laidų vedėja.

BiografijaKeisti

Mokėsi licėjuje Kiavaryje, kur taip pat lankė dainavimo bei modernaus šokio užsiėmimus. Pradžioje ji debiutavo televizijoje kaip laidos „Striscia la notizia“ vienas iš personažų, vėliau pozavo įvairiems žurnalams, taip pat ir erotinėms nuotraukoms (1995 m. gegužę jos nuotrauka buvo ant žurnalo „Penthouse“ itališko leidimo viršelio). Vėliau ji dirbo įvairiose TV proramose – dainininkės Raffaella Cara vedamoje laidoje „Hola Raffaella“, „Viaggi e donne“, „Ci vediamo su RAI 1“, keletą kartų dalyvavo Vokietijos televizijoje Thomas Gottschalk vedamoje pokalbių laidoje. 2009-10 m. vedė kulinarinę pokalbių laidą „Cercasapori“ TV kanalu RAIDue.

1993 m. Fani įrašė pirmąjį dainą, o 1995 m. debiutavo kine – pagrindiniame moters vaidmenyje komedijoje „Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi“ (režisierius Enzo Barboni). Vis tik kine ji vaidino nedaug, o pagrindine veiklos sritimi liko televizija, taip pat teatras.

ŠeimaKeisti

2011-16 m. ji artimai bendravo su verslininku Stefano Caviglia[1], su kuriuo susilaukė dukters Claudios (g. 2014). Fani laisvai kalba angliškai, prancūziškai ir vokiškai.

DiskografijaKeisti

  • Mambo italiano (EP, 1993)
  • Legende Personnelle (2000)

FilmografijaKeisti

  • Trinità & Bambino... e adesso tocca a noi! (1995)
  • Croce e delizia (1995)
  • Gli inaffidabili (1997)
  • Racket (TV serialas, 1997)
  • Tutti gli uomini sono uguali (mini serialas, 1998)
  • Una milanese a Roma (2001)
  • Fatti della banda della Magliana (2005)
  • Cose da pazzi (2005)
  • Troppo belli (2005)
 

Vikiteka

NuorodosKeisti

ŠaltiniaiKeisti