El Sueño de Morfeo

El Sueño de Morfeo
Biografija
KilmėAstūrija Ispanijos vėliava Ispanija
Žanraipoprokas, keltų muzika, power pop
Kūrinių kalbosispanų
Aktyvumo metai2002–2013
Nariai
Raquel del Rosario (vokalas)
David Feito (akustinė gitara ir vokalas)
Juan Luis Suárez (elektrinė gitara)

El Sueño de Morfeo – Ispanijos grupė iš Astūrijos. Jie atstovavo Ispanijai 2013 m. Eurovizijos dainų konkurse su daina „Contigo hasta el final (With you until the end)“.

NariaiKeisti

  • Raquel del Rosario (vokalas)
  • David Feito (akustinė gitara ir vokalas)
  • Juan Luis Suárez (elektrinė gitara)

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2005 – El Sueño de Morfeo
  • 2007 – Nos vemos en el camino
  • 2009 – Cosas que nos hacen sentir bien
  • 2013 – Todos tenemos un sueño

SinglaiKeisti

  • 2008 – Chocar (su Nek)
  • 2011 – Depende de ti
  • 2011 – Lo mejor está por llegar
  • 2013 – Contigo hasta el final

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Pastora Soler
„Quédate conmigo“
 
Ispanijos atstovai Eurovizijoje

2013
Po to:
Ruth Lorenzo
„Dancing in the Rain“