Atverti pagrindinį meniu
Chenoa
Biografija
Pilnas vardasMaría Laura Corradini Falomir
Dar žinomaChenoa
Gimė1975 m. balandžio 25 d. (44 metai)
Argentina Mar del Plata, Argentina
ŽanraiLatin Pop, Pop, R&B
Kūrinių kalbosispanų
Aktyvumo metai2002-
Įrašų kompanijaVale Music, Universal, Sony BMG, Jive/Zomba
Svetainėwww.chenoa.net

María Laura Corradini Falomir (geriau žinoma kaip Chenoa, g. 1975 m. birželio 25 d.) – Argentinos-Ispanijos dainininkė. Išgarsėjo po 2002 m. Ispanijos muzikinio konkurso Operación Triunfo, kuriame užėmė 4 vietą.

Chenoa gimė Argentinos kurorte Mar del Platoje, tačiau sulaukusi 7 metų su šeima persikėlė į Maljorką. Abu jos tėvai taip pat muzikantai. Būdama 20-ies Chenoa pradėjo dainuosi Maljorkos viešbučiuose, kazino, o 2001 m. pradėjo pasirodymą muzikiniame konkurse Operación Triunfo. Greitai išgarsėjo visame ispanakalbiame pasaulyje (ypač atlikėją išgarsino hitas Todo Irá Bien).

DiskografijaKeisti

  • Chenoa (2002 m.)
  • Mis Canciones Favoritas (2003 m.)
  • Soy Mujer (2003 m.)
  • Nada Es Igual (2005 m.)
  • Absurda Cenicienta (2007 m.)

NuorodosKeisti