Atverti pagrindinį meniu
Bill van Dijk 1982 m.

Willem Edsger (Bill) van Dijk (g. 1947 m. gruodžio 22 d. Roterdame) yra olandų dainininkas ir aktorius.

1982 m. jis atstovavo Olandijai 1982 m. „Eurovizijos“ dainų konkurse. Kūrinys „Jij en ik“, sukurtas Dick Bakker (muzika) ir Liselore Gerritsen (žodžiai), nepaliko didelio įspūdžio: atlikėjas su vos 8 taškais užėmė 16 vietą.

Bill van Dijk olandiškai įgarsino 1996 metais pasirodžiusio filmo „The Hunchback of Notre Dame“ veikėją Clopin.

Turinys

FilmografijaKeisti

SerialaiKeisti

  • 1976: Sesamstraat
  • 1979: Duel in de diepte
  • 1987: Pompy de Robodoll
  • 1991: Alfred J. Kwak
  • 1991–1992: Spijkerhoek
  • 1990–1992: Goede tijden, slechte tijden
  • 2005: Koefnoen
  • 2007: Van Speijk

FilmaiKeisti

  • 1971: Daniel
  • 1971: Blue Movie
  • 1979: Een kannibaal als jij en ik
  • 1980: Lieve jongens
  • 1981: Hoge hakken, echte liefde
  • 1985: Maria Magdalena
  • 1985: Pompy de Robodoll
  • 2002: Billy’s Bad
  • 2010: De grote stad (trumpametražis filmas)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Linda Williams
„Het is een wonder“
 
Nyderlandų atstovas Eurovizijoje

1982
Po to:
Bernadette
„Sing Me a Song“