Atverti pagrindinį meniu
Annie Palmen
Biografija
Pilnas vardasAnna Maria Palmen
Gimė1926 m. rugpjūčio 19 d.
KilmėIJmuiden, Nyderlandų vėliava Nyderlandai
Mirė2000 m. sausio 15 d. (73 metai)
Žanraipop
Veikladainininkė

Annie Palmen (Anna Maria Palmen; g. 1926 m. rugpjūčio 19 d. IJmuiden, Šiaurės Olandija – m. 2000 m. sausio 15 d.) buvo olandų dainininkė, geriausiai žinoma dėl dalyvavimo 1963 m. Eurovizijoje.

1960 metais Palmen dalyvavo olandų atrankoje į Euroviziją su daina „Wat een geluk“, tačiau joje pralaimėjo atlikėjui Rudi Carrell.

1963 m. antruoju bandymu laimėjo tą pačią atranką su daina „Een speeldos“. Eurovizijoje pasirodymas nebuvo sėkmingas – užimta paskutinė vietą be jokių taškų.

DiskografijaKeisti

SinglaiKeisti

  • 1958: De dokter heeft gezegd
  • 1958: Ik zal je nooit meer vergeten
  • 1958: Laat pa het maar doen
  • 1958: Piero
  • 1959: De zilvren maan van Maratonga
  • 1959: Wat fijn kapitein
  • 1960: Sailor
  • 1960: Wat een geluk
  • 1963: Een speeldoos
  • 1963: Waarom laat je mij alleen
  • 1964: Ga naar Bombay, ga naar Rio
  • 1964: Ich tanze mit dir (in den Himmel hinein)
  • 1965: Speel nog eenmaal voor mij Habanero

NuorodosKeisti

 

Vikiteka


Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
De Spelbrekers
„Katinka“
 
Nyderlandų atstovė Eurovizijoje

1963
Po to:
Anneke Grönloh
„Jij bent mijn leven“