Atverti pagrindinį meniu
Anna Maria Rizzoli
Anna Maria Rizzoli.jpg
Tikras vardas Anna Maria Rizzoli
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Gimė 1953 m. rugpjūčio 26 d. (66 metai)
Roma, Italija
Žymesni vaidmenys

Anna Maria Rizzoli (g. 1953 m. rugpjūčio 26 d. Roma) – italų aktorė, geriausiai žinoma vaidmenimis komedijose (commedia all‘italiana) 8 ir 9 dešimtmečiuose.

1979 m. vedė Sanremo muzikos festivalį.

FilmografijaKeisti

 
Rizzoli 1975 m.
  • Peccati in famiglia (1975)
  • Il padrone e l'operaio (1975)
  • Ride bene... chi ride ultimo (1977)
  • Milano... difendersi o morire (1977)
  • Sì buana (1978)
  • Play Motel (1979)
  • Scusi lei è normale? (1979)
  • Riavanti... Marsch! (1979)
  • L'insegnante al mare con tutta la classe (1980)
  • Nevykėlis bankininkas (1980)
  • La settimana bianca (1980)
  • La ripetente fa l'occhietto al preside (1980)
  • La cameriera seduce i villeggianti (1980)
  • La compagna di viaggio (1980)
  • La sai l'ultima sui matti? (1981)
  • La settimana al mare (1981)
  • Peccati di giovani mogli (1981)
  • Uno contro l'altro, praticamente amici (1981)
  • Una vacanza del cactus (1981)
  • Attenti a quei P2 (1982)
  • Il sommergibile più pazzo del mondo (1982)
  • Un'età da sballo (1983)
  • Le bourreau des coeurs (1983)
  • Pazzo d'amore (1999)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka