Wiz Khalifa

Khalifa koncerto metu, 2018 m.
Biografija
Pilnas vardasCameron Jibril Thomaz
Gimė1987 m. rugsėjo 8 d. (36 metai)
Minotas, Šiaurės Dakota, JAV
KilmėPitsburgas, Pensilvanija, JAV
ŽanraiHiphopas
VeiklaReperis, dainininkas, dainų autorius, aktorius
Aktyvumo metai2005–dabar
Įrašų kompanijaRostrum, Taylor Gang, Atlantic, Warner Bros.
Susijusi veiklaChevy Woods, Curren$y, Juicy J, Mac Miller, Snoop Dogg Smoke DZA, Ty Dolla, Sign Yelawolf, Fall Out Boy
Svetainėwizkhalifa.com

Cameron Jibril Thomaz (g. 1987 m. rugsėjo 8 d.), geriau žinomas savo sceniniu slapyvardžiu Wiz Khalifa – amerikiečių reperis ir dainų kūrėjas. 2023 m. duomenimis, atlikėjas išleidęs septynis solinius albumus. Naujausiasis, „Multiverse“, buvo išleistas 2022 m. liepą.[1]

Diskografija redaguoti

  • Show and Prove (2006)
  • Deal or No Deal (2009)
  • Rolling Papers (2011)
  • Mac & Devin Go to High School (kartu su Snoop Dogg) (2011)
  • O.N.I.F.C. (2012)
  • Blacc Hollywood (2014)
  • Rolling Papers 2 (2018)
  • Multiverse (2022)

Išnašos redaguoti

  1. Li, Joyce (July 13, 2022). „Wiz Khalifa Announces Multiverse Album Release Date“. Hypebeast. Nuoroda tikrinta August 8, 2022.

Nuorodos redaguoti