Vittoria Puccini

Vittoria Puccini
Vittoria Puccini cropped.jpg
Tikras vardas Vittoria Puccini
Gimė 1981 m. lapkričio 18 d. (39 metai)
Florencija, Italija
Šalis Flag of Italy.svg Italija
Žymesni vaidmenys
Apdovanojimai
Kineo apdovanojimas (2010 m.)

Vitorija Pučini (it. Vittoria Puccini, g. 1981 m. lapkričio 18 d. Florencija) – italų kino ir televizijos aktorė.

FilmografijaKeisti

KinasKeisti

  • Tutto l'amore che c'è (2000)
  • Paz! (2002)
  • Operazione Appia Antica (2003)
  • Ma quando arrivano le ragazze? (2005)
  • Colpo d'occhio (2008)
  • Baciami ancora (2010)
  • La vita facile (2011)
  • Acciaio (2012)
  • Magnifica presenza (2012)
  • Dėl visko kaltas Froidas (2014)
  • Maraviglioso Boccaccio (2015)
  • Tiramisù (2016)
  • The Place (2017)
  • Cosa fai a Capodanno? (2018)

TelevizijaKeisti

  • La crociera (2001, miniserialas)
  • Sant'Antonio di Padova (2002, miniserialas)
  • Elisa di Rivombrosa (2003-2004, serialas)
  • Imperium: Nerone (2004, miniserialas)
  • Elisa di Rivombrosa 2 (2005, serialas)
  • Il destino di un principe (2006)
  • Le ragazze di San Frediano (2006, miniserialas)
  • La baronessa di Carini (2007, miniserialas)
  • Tutta la verità (2009, miniserialas)
  • C'era una volta la città dei matti... (2010, miniserialas)
  • Violetta (2011, miniserialas)
  • Altri tempi (2013, miniserialas)
  • Anna Karenina (2013, miniserialas)
  • L'Oriana (2015, miniserialas)
  • Romanzo famigliare (2018, miniserialas)

Pagrindiniai apdovanojimaiKeisti

NuorodosKeisti

 

Vikiteka