Atverti pagrindinį meniu
Vili Resnik
Biografija
Pilnas vardasVili Resnik
Gimė1963 m. lapkričio 27 d. (55 metai)
KilmėSlovėnijos vėliava Slovėnija
Žanraipop, rokas
Aktyvumo metai1989–dabar
Susijusi veiklaPop Design
Svetainėvili-resnik.com

Vili Resnik (g. 1963 m. lapkričio 27 d.) yra slovėnų roko dainininkas ir gitaristas.

1990 metais įkūrė poproko grupę „Pop Design“, su kuria jis išleido keletą albumų.

1998 metais atstovavo Slovėnijai 1998 m. Eurovizijos dainų konkurse Birmingeme. Su balade „Naj bogovi slišijo“ (liet. Tegul išgirsta dievai) neatsidūrė tarp favoritų. Atlikėjas užėmė 18 vietą (surinkta 17 taškų).

DiskografijaKeisti

  • Zdaj živim (1996)
  • Rad bi bil s teboj (1997)
  • Zadnji žigolo (1998)
  • Odiseja (2000)
  • Reka želja (2004)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Tanja Ribič
„Zbudi se“
 
Slovėnijos atstovas Eurovizijoje

1998
Po to:
Darja Švajger
„For a Thousand Years“