Valerijus Meladzė

gruzinų kilmės Rusijos dainininkas
Valerijus Meladzė
Biografija
Gimė1965 m. birželio 23 d. (55 metai), Batumis, Gruzijos TSR
Žanraipop, poprokas, artrokas
Veikladainininkas
Įrašų kompanijaVelvet Music
Susijusi veiklaValerija, Grigorijus Lepsas, Ani Lorak, Anastasija Prichodko, Sofija Rotaru
Svetainėwww.meladze.ru

Valerijus Meladzė (tikrasis vardas – Valerianas Šotajevičius Meladzė; gruz. ვალერი შოთას ძე მელაძე; g. 1965 m. birželio 23 d., Batumyje, Gruzijos TSR) – gruzinų kilmės Rusijos dainininkas. Jis yra kompozitoriaus ir prodiuserio Konstantino Meladzės brolis, kuris jam rašo dainas.

DiskografijaKeisti

  • 1995 – Sera (Сэра)
  • 1996 – Poslednij romantik (Последний романтик)
  • 1998 – Samba belogo motylka (Самба белого мотылька)
  • 1999 – Vsio tak i bylo (Всё так и было)
  • 2002 – Nastojaščeje (Настоящее)
  • 2003 – Nega (Нега)
  • 2005 – Okean (Океан)
  • 2008 – Vopreki (Вопреки)

NuorodosKeisti