Valdas Navasaitis
Gimė 1960 m. sausio 1 d.
Kaunas, Lietuvos TSR
Veikla kino režisierius

Valdas Navasaitis (g. 1960 m. sausio 1 d. Kaune) – Lietuvos kino režisierius.

BiografijaKeisti

Gimė 1960 m. sausio 1 d. Kaune. 1982 m. baigė Lietuvos Žemės Ūkio universiteto Miškų ūkio fakultetą. Doktorantūrą studijavo Lietuvos Ekologijos institute ir Sankt Peterburgo Zoologijos institute. 1993 m. baigė Sąjunginio Valstybinio Kinematografijos instituto Maskvoje (VGIK) kino režisūros fakultetą. 19841986 metais dirbo kino studijoje „Banga” kino režisieriumi ir scenaristu, 19911997 m. – kartu su Šarūnu Bartu kino studijoje „Kinema”. Nuo 1999 metų rugpjūčio – „Vaizdo ir garso studijos” („VG Studio“) direktorius, režisierius, scenaristas ir prodiuseris.

FilmografijaKeisti

  • Perpetuum mobile (2008)
  • Dia-Eared (2000)
  • Courtyard (1999)
  • Spring (1997)
  • Autumn Snow (1992)
  • Tofolarija (1985)

NuorodosKeisti