Atverti pagrindinį meniu
„Trigo Limpio“ 1980 m.

„Trigo Limpio“ – ispanų muzikos trio, buvęs labai populiarus Ispanijoje 19701980 m. Nariai – Amaya Saizar, Iñaki de Pablo ir Luis Carlos Gil.

Grupė dalyvavo 1980 m. Eurovizijos konkurse su daina „Quédate esta noche“. Trio konkurse užėmė 12 vietą.

DiskografijaKeisti

  • 1976: Trigo Limpio
  • 1978: Desde nuestro rincón
  • 1980: Caminando
  • 1981: Te quiero para mí
  • 1983: Como un sueño
  • 1984: Hay cariño
  • 1995: Trigo Limpio: Grandes éxitos (1976–1986)

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Betty Missiego
„Su canción“
 
Ispanijos atstovai Eurovizijoje

1980
Po to:
Bacchelli
„Y sólo tú“