Atverti pagrindinį meniu
Treble

„Treble“ 2005 m.
Biografija
KilmėNyderlandų vėliava Nyderlandai
Žanraipop
Aktyvumo metai2002–2010
Įrašų kompanijaCNR Entertainment
Nariai
Caroline Hoffman
Niña van Dijk
Djem van Dijk

„Treble“ – olandų merginų grupė, kurią sudarė Caroline Hoffman, Djem van Dijk ir Niña van Dijk.

2006 m. kovo 12 d. po pergalės šalies nacionalinėje atrankoje išrinktos atstovauti Nyderlandams 2006 m. Eurovizijos dainų konkurse, vykusiame Atėnuose. Grupės daina „Amambanda“ 7 2% žiūrovų buvo pasirinkta kaip geriausia daina. Po to „Treble“ surengė reklaminį turą po visas tų metų konkurse dalyvaujančias šalis. Eurovizijos pusfinalyje grupė užėmė 20 vietą ir į finalą nepateko.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • No troubles, 2004
  • Free, 2006

SinglaiKeisti

  • Ramaganana, 2003
  • Magic / Free as a bird, 2004
  • Fragile, 2004
  • Amambanda, 2006
  • Fly / Part of the day, 2006
  • Leave me alone, 2007

NuorodosKeisti

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Glennis Grace
„My Impossible Dream“
 
Nyderlandų atstovės Eurovizijoje

2006
Po to:
Edsilia Rombley
„On Top of the World“