Atverti pagrindinį meniu

Tom Dice

Belgijos dainininkas ir dainų autorius
Tom Dice

Tom Dice Osle 2010 m.
Biografija
Pilnas vardasTom Eeckhout
Gimė1989 m. lapkričio 25 d. (29 metai)
KilmėEklo, Belgijos vėliava Belgija
Žanraipop, akustinė
Veikladainininkas, dainų autorius
Instrumentaigitara
Aktyvumo metai2008–dabar

Tom Dice (tikrasis vardas – Tom Eeckhout, g. 1989 m. lapkričio 25 d.) yra Belgijos dainininkas ir dainų autorius. 2008 metais užėmė antrą vietą Flandrijos šou „X Factor“.

Jis atstovavo Belgijai 2010 m. Eurovizijos dainų konkurse Osle su daina „Me And My Guitar“, kuri finale užėmė šeštą vietą, tai vienas Belgijos geriausių rezultatų šiame konkurse. Dice taip pat buvo pirmasis Belgijos atlikėjas, patekęs į finalą nuo pusfinalio įvedimo Eurovizijoje. Tom Dice išleido du studijinius albumus, „Teardrops“ (2010) ir „Heart for Sale“ (2012).

Turinys

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • 2010 – Teardrops
  • 2012 – Heart for Sale

SinglaiKeisti

  • 2009 – Bleeding Love
  • 2010 – Me and My Guitar
  • 2010 – Lucy
  • 2010 – A Thousand Years
  • 2011 – Il nous faut (su Elisa Tovati)
  • 2012 – Utopia
  • 2012 – Out At Sea
  • 2012 – Drive Me to Paris
  • 2013 – Let Me In

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Patrick Ouchène
„Copycat“
 
Belgijos atstovas Eurovizijoje

2010
Po to:
Witloof Bay
„With Love Baby“