Theuns Jordaan

Tėnsas Jordanas
angl. Theuns Jordaan
Theuns Jordaan.jpg
Theuns Jordaan
Gimė 1971 m. sausio 10 d. (49 metai)
Rytų Kape, Pietų Afrikoje
Veikla Pietų Afrikos dainininkas ir dainų autorius. Šis dainininkas yra vienas sėkmingiausių artistų Pietų Afrikos muzikinėje scenoje.

Tėnsas Jordanas (angl. Theuns Jordaan, g. 1971 m. sausio 10, Rytų Kape, Pietų Afrikoje) – Pietų Afrikos dainininkas ir dainų autorius.

Šis dainininkas yra vienas sėkmingiausių artistų Pietų Afrikos muzikinėje scenoje. Du jo albumai tapo platininiais.

DiskografijaKeisti

AlbumaiKeisti

  • Vreemde stad (1999)
  • Tjailatyd (2002)
  • Seisoen (2005)
  • Grootste Treffers (2007)
  • Bring Jou Hart – met Juanita Du Plessis (2008)
  • Driekuns (2009)
  • Kouevuur – Die musiek van Koos Du Plessis(2009)

NuorodosKeisti