Atverti pagrindinį meniu
t.A.T.u.
Biografija
KilmėRusija Maskva, Rusija
Žanraipop, dance, rokas
Kūrinių kalbosrusų, anglų
Aktyvumo metai1999-2011
Įrašų kompanijaUniversal/Interscope 2001 - 2006
T. A. Music 2005 -
Svetainėwww.tatu.ru
Nariai
Lena Katina
Julija Volkova

t. A.T. u. – ТаТу (rus. Тату) – buvęs Rusijos pop muzikos duetas, kurį sudarė Lena Katina ir Julija Volkova. Grupė sudaryta Maskvoje 1999 m. buvusio jos prodiuserio Ivano Šapovalovo. Pirmasiais gyvavimo metais grupė išgarsėjo kaip lesbiečių duetas. Tačiau 2003 m. TV laidoje grupė patvirtino, kad tai tebuvo reklaminis triukas. T.A.T.u. – sėkmingiausią tarptautinė karjerą padariusi Rusijos grupė. Dalyvauja tarptautiniuose turuose. Dainas atliko rusų ir anglų kalbomis.Dabar Lena Katina gyvena Los Angele turi vyrą ir vieną sūnų,o Julija Volkova ji turi dviejus vaikus.

2003 m. su daina Не верь, не бойся, не проси dalyvavo Eurovizijos dainų konkurse, kuriame užėmė 3 vietą.

DiskografijaKeisti

  1. 200 по встречной (2001 m.)
  2. 200 km/h in the Wrong Lane (2002 m.)
  3. Remixes (2003 m.)
  4. Dangerous and Moving (2005 m.)
  5. Люди Инвалиды (2005 m.)
  6. The Best (2006 m.)
  7. Управление Отбросами (2008 m.)
  8. Весёлые улыбки (2008 m.)
  9. Waste Management (2009 m.)

SinglaiKeisti

  • „Я сошла с ума“
  • „Нас не догонят“
  • „30 минут“
  • „Простые движения“
  • „All the Things She Said“
  • „Not Gonna Get Us“
  • „Не верь, не бойся, не проси“
  • „How Soon Is Now?“
  • „30 Minutes“ (Promo)
  • „All About Us“
  • „Люди Инвалиды“
  • „Friend or Foe“
  • „Gomenasai“
  • „Loves Me Not“
  • „Белый плащик“
  • „220“
  • „Снегопады“

NuorodosKeisti

 

Vikiteka

Apdovanojimai ir pasiekimai
Prieš tai:
Premjer-ministr
„Northern Girl“
 
Rusijos atstovės Eurovizijoje

2003
Po to:
Julija Savičeva
„Believe Me“