Susan Visser

Susan Visser
Susan-visser-1303994684.jpg
Tikras vardas Susan Visser
Gimė 1965 m. spalio 15 d. (54 metai)
Roterdamas, Nyderlandai
Šalis Flag of the Netherlands.svg Nyderlandai
Žymesni vaidmenys
Apdovanojimai
Auksinis veršis (2005, 2012)

Susan Visser (g. 1965 m. spalio 15 d. Roterdamas) – Nyderlandų aktorė ir prodiuserė.

FilmografijaKeisti

  • Verliefd op Cuba (2019)
  • De held (2016)
  • Sneeuwwitje en de zeven kleine mensen (2015)
  • Gooische Vrouwen 2 (2014)
  • 2/11 Het spel van de wolf (2014)
  • Hartenstraat (2014)
  • Smoorverliefd (2013)
  • Voorbij (2013)
  • Taped (2012)
  • Game (2012)
  • Gooische Vrouwen (2011)
  • One Night Stand (2010)
  • Richting West (2010)
  • Finnemans (2010)
  • Lover of loser (2009)
  • Juodoji knyga (2006)
  • Het zwijgen (2006)
  • Amazonės (2004)
  • Polleke (2003)
  • Roadkill (2003)
  • Man, vrouw, hondje (1999)
  • All Stars (1997)
  • Lovely Liza (1997)
  • Off Mineur (1996)
  • The dress (1996)
  • Koeman & Co (1990)

ApdovanojimaiKeisti

NuorodosKeisti

 

Vikiteka